Verdele Greenery, culoarea anului și pentru pantofii tăi

Cu siguranță că ai auzit deja că în mod oficial, culoarea anului 2017 este verdele Greenery. Cum se adoptă însă atunci când vine vorba despre pantofi? Iată un mic ghid despre cea mai green culoare a anului.

După un an 2015 plasat sub semnul nuanței de Marsala, un bordo foarte intens, apoi sub semnul rozului Quartz și Serenity Blue în 2016, iată că a venit și momentul verdelui să fie în prim plan.

Mai puternic decât verdele măslină și mai puțin agresiv decât verdele fluo, verdele Greenery este culoarea vedetă a anului 2017 care arată cel mai bine pe cele mai frumoase modele de pantofi în vogă.

Cum se adoptă acest tip de verde atunci când vine vorba despre pantofi? Cel mai bine ar fi ca verdele Greenery să se adopte cu moderație. Cum nuanța este deja destul de vie, nu mai are rost să te complici cu unele croieli mai complicate, detalii sau accesorii prea încărcate. Poartă pantofii în nuanțe de verde Greenery la piese vestimentare uni, sobre cu cele mai simple croieli și nu ai cum să dai greș.

Bascheții joși de tip Converse sau Gazelle de la Adidas merg de minune cu verdele viu. In total look sau în mici tușe sunt perfecți pentru a pune în valoare un look casual sau unul sporty. Sandalele cu platformă, balerinii sau mocasinii arată minunat și ele în nuanțele de verde Greenery. Să nu uităm nici de pantofi tip derby care vor veni cu cel mai frumos look androgin.

În ceea ce privește pantofii eleganți, pantofii tip escarpen arată cel mai bine în această nuanță. Mați sau lăcuiți vor pune cel mai bine în valoare o rochie simplă în nuanțe de negru sau de alb. Dar poți purta pantofii eleganți în nuanțe de verde Greenery și la o cămașă albă și la o pereche de blugi boyfriend.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?