Top 5 noi superalimente must have

Cei care își doresc ca în 2017 să aibă cea mai sănătoasă și cea mai echilibrată alimentație, vor găsi cu siguranță în noile superalimente un aliat de preț. În anul 2016 cele mai populare au fost cu siguranță spirulina și curcuma, dar și multe altele. În anul 2017 însă, putem vorbi despre noi recruți care trebuie neapărat să se regăsească pe lista ta de cumpărături.

Fructul – minune, maqui. Fructul maqui este un fruct minunat care seamănă cu afinele sau cu coacăzele. Dar în 2017 maqui este noua sursă de antioxidanți de devorat. La fel ca și în cazul celorlalte fructe mici în nuanțe de violet, maqui este o sursă ideală de nutrienți, de antioxidanți, cu proprietăți antivirale, fiind ideal și pentru sănătatea cardiovasculară.

Semințele de pepene roșu. În 2017 uită de semințele de dovleac. Vor fi înlocuite cu succes de cele de pepene roșu. atunci când vrei să ronțăi ceva delicios și sănătos, consumă semințele de pepene roșu ușor păjite și sărate. Sunt cea mai bună idee pentru o digestie în top. Și la fel ca în cazul altor superalimente conțin o doză foarte importantă de antioxidanți ideali pentru sistemul imunitar.

Ciupercile chaga. Siberienii le numesc darurile zeilor sau ciupercile imortalității. Japonezii spun despre ele că sunt diamantele pădurii si chinezii le numesc regii plantelor. Adică o mulțime de atribute minunate care spun foarte multe despre eficiența lor. De obicei, pudra obținută din aceste ciuperci se consumă alături de ceai pentru a putea profita din plin de toate beneficiile ei minunate. Ciupercile sunt cele mai bune pentru flora intestinală, pentru longevitate și pentru o mai bună rezistență în fața microbilor.

Uleiul de alge. Extras prin presiune la rece, uleiul de alge este noul ulei healthy al anului 2017. Are aceleași oligoelemente ca și peștele, este bogat în omega 3 și lipide deci este un veritabil must have pentru 2017 fie că ești vegetarian sau nu.

Uleiul de nuci. Nuci de caju, de arahide…. Nucile sunt cele mai bune consumate sub formă de ulei. Un elixir miraculos bogat în vitamine și minerale de folosit în toate preparatele.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?