Sezonul 2 al serialului Elite se dezvăluie într-un trailer impresionant

Poti respira usurat in sfarsit, cat de curand ii vei revedea pe elevii tai preferati de la Las Encinas. In fata succesului planetar de care s-a bucurat primul sezon al serialului, Netflix a decis sa ii ofere un al doilea sezon. Iata tot ce trebuie sa stii despre acest nou sezon.

Unele seriale intra in inimile telespectatorilor cum nu reuseasca sa faca altele niciodata. Este si cazul serialului Elite, serialul dezvaluit de Netflix incepand cu luna septembrie a anului trecut. Creatia originala venita din Spania nu s-a terminat, este departe de a se fi terminat mai bine spus si se reintoarce in curand pe Netflix. O veste excelenta anuntata de actorii serialului pe YouTube.

Cei si cele care abia asteapta sa vizioneze acest amestesc savant de Gossip Girl si How To Get Away With Murder made in Spania pot urmari serialul Elite incepand cu data de 6 septembrie. Un prim trailer al sezonului 2 al serialului a fost dezvaluit.

Scenariul sezonului 2 al serialului Elite. Sezonul 1 se incheia cu o nedreptate teribila. Nano era incarcerat, acuzat fiind de uciderea lui Nina deoarece era insarcinata. In acest al doilea sezon al serialului speram ca se va face dreptate si ca adevaratul ucigas, nimeni altul decat Polo, va plati pentru crima sa. Christian va fi piesa cheie in cadrul acestei intrigi.

De altfel, vom urmari evolutia relatiei dintre Guzman si Nadia si consecintele pe care le va avea aceasta relatie asupra unui alt personaj, Lucrecia. Omar si Ander ar trebui sa isi consolideze relatia incetul cu incetul chiar daca acest lucru nu este deloc simplu, tinand cont de casatoria aranjata de catre parintii tanarului dealer.

Distributia sezonului 2 al serialului Elite. In distributia sezonului 2 al serialului Elite abonatii Netflix ii vor regasi pe Itzan Escamilla (Samuel), Miguel Bernardeau (Guzman), Miguel Herran (Christian), Jaime Lorente (Nano), Alvaro Rico (Polo), Aron Piper (Ander), Mina El Hammani (Nadia), Omar Ayuso (Omar), Ester Expósito (Carla), sau pe Danna Paola (Lucrecia). Vor exista si chipuri noi : Jorge Lopez (Soy Luna, Violeta), Georgina Amorós si Claudia Salas (La Peste), care ii vor interpreta pe Valerio, Cayetana si Rebecca.

Intrebarea este daca Maria Pedraza, alias Marina se va reintoarce. In realitate, tanara femeie asasinata nu ar trebui sa revina in mod logic in cadrul serialului. Doar daca producatorii nu decid sa o introduca pe Marina sub forma de flashback-uri, dupa modelul celor din 13 Reasons Why, cum au facut cu Hannah Baker in sezonul 2 al serialului. Vom afla toate acestea si mult mai multe cu siguranta incepand cu data de 6 septembrie cand va incepe difuzarea acestui nou sezon.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?