Serialele care au continuat fără personajul lor principal

Oare cine a spus ca un serial nu poate continua fara eroul sau eroina sa principala? Cu siguranta ca nu scenaristii de la « The Vampire Diaries », « Charmed » sau chiar « Game Of Thrones ».

Charmed. Tensiunile dintre Shannen Doherty si Alyssa Milano de pe platourile de filmare ale serialului « Charmed » din timpul celui de-al treilea sezon, au fost fatale pentru Prue. Cea mai mare dintre surorile Halliwell a « trebuit sa moara » si unii fani ai serialului chiar au incetat sa se mai uite la serial din aceasta cauza.

The Vampire Diaries. Anuntarea plecarii frumoasei si popularei Nina Dobrev a fost un adevarat soc pentru fani. Dar scenaristii au gasit un pretext destul de bun pentru a justifica disparitia Elenei- a fost adormita de catre Kai si va ramane « moarta » atata timp cat Bonnie va ramane in viata. Dar actrita vedeta si-a facut marea reintoarcere pentru finalul sezonului opt.

Game Of Thrones. Cazul lui Ned Stark din GOT este putin mai special, dat fiind faptul ca este vorba despre un “ensemble show”, adica despre un serial cu un grup de personaje in centrul intrigii sale. Dar tatal Stark a fost incontetabil vedeta serialului la inceputurile sale si moartea sa i-a socat pe fani in episodul 9 al sezonului 1. Mai ales pe cei care nu au citit cartea si nu stiau ca Ned va fi decapitat.

The Office. Versiunea britanica a serialului « The Office » nu ar fi devenit niciodata atat de populara fara David Brent, dar versiunea sa Americana a dovedit ca este capabila sa supravietuiasca plecarii lui Michel Scott.

Vikings. Episodul 15 al sezonului 4 al serialului a fost fatal pentru Ragnar, eroul serialului. Aici este o scena soc in care se tortureaza si mai apoi se arunca intr-o prapastie cu serpi. Si se pare ca audientele sunt inca la cote maxime, chiar dupa plecarea acestuia.

Two And a Half Men. Pare dificil de crezut pentru unii, dar acest serial are patru sezoane fara Charlie Sheen. Numeroasele sale probleme, cauzate mai ales de depandenta de alcool si de droguri, i-au facut pe scenariti sa il omoare si sa il inlocuiasca pe acesta cu Ashton Kutcher.

Nashville. Un serial anulat de catre ABC dupa patru sezoane, acesta a fost reluat de CMT. Dar personajul sau principal, Rayna, s-a pierdut pe drum, murind in serial intr-un accident brutal de masina.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?