Motorola One Hyper – un smartphone din gama mid range cu o cameră frontală pop-up

Toti ochii sunt indreptati asupra noului Motorola RAZR insa, daca bugetul nu iti permite sa il achizitionezi iti poti indrepta atentia spre un smartphone din gama mid range, acum disponibil si in Europa, Motorola One Hyper. Este vandut la suma modica de 299,99 euro.

Este ultimul nascut din gama de smartphone-uri din gama mid range Motorola One. Fiecare din smartphone-urile din aceasta gama are tendinta de a avea o “caracteristica distincta”, de aceasta data existand chiar doua caracteristici distincte.

Cea mai remarcabila din acestea este camera pop-up frontala, adica retractabila care permite o margine superioara subtire, fara breton sau perforatie in ecran. Insa acest smartphone isi datoreaza numele unei tehnologii moderne adoptate si anume Hypercharge de 45 watts care permite incarcarea bateriei telefonului cu o capacitate de 4000 mAh de la 0 la 42% lasand telefonul la incarcat doar 10 minute sau capacitatea de a ajunge de la 0 la 75% in doar 30 de minute.

Cu toate acestea, exista o mica problema, deoarece acest smartphone vine doar cu un incarcator Turbo Power de 15W. Cu alte cuvinte, trebuie sa cumperi acest incarcator Hyper de 45W separat pentru a profita de o astfel de viteza de incarcare.

Majoritatea constructorilor de smartphone-uri au adoptat ecrane cu formate de imagine mai mari in ultimii ani. Fapt ce a condus, in mod general, la smartphone-uri mai inalte si la margini de ecran mai subtiri. Insa in timp ce majoritatea fabricantilor de smartphone-uri printre care Samsung, Apple si Google au optat pentru bretoane si perforatii in ecran pentru camerele frontale, alte societati precum Oppo, Vivo si OnePlus au ales camere frontale pop-up precum cele folosite de Motorola One Hyper.

Caracteristici standard. Aceasta camera poseda un senzor de imagine de 32mpx in timp ce cele doua camere situate in partea dorsala sunt alcatuite dintr-un senzor foto principal de 64mpx si un senzor foto unghi ultra larg de 8mpx. Senzorul de 64mpx foloseste tehnologia quadpixel pentru ca, pe langa fotografiile realizate la o rezolutie inalta, utilizatorul sa poata inregistra imagini de 16mpx cu o mai mare precizie atat in ceea ce priveste culorile dar si performantele in caz de luminozitate scazuta.

Acest smartphone va dispune de un ecran LCD de 6,5 inchi si de un Snapdragon 675 de la Qualcomm, de 4 GB RAMde memorie vie si de 128 GB de stocare interna, extensibila prin intermediul unui card micro SD.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?