Made for Love, un frumos serial high-tech

Made for Love este un nou serial futurist semnat HBO Max. Merita sau nu merita sa fie descoperit? Vei afla in cele ce urmeaza.

Oare cum vor revolutiona noile tehnologii raportul nostru cu ceilalti si cu societatea noastra? Serialul distopic Black Mirror deja a studiat acest subiect, prezentand unele din cele mai rele sau chiar cele mai absurde subiecte.

Lansat in 1 aprilie pe HBO Max, serialul Made for Love, cu geniala actrita Cristin Milioti isi aduce si el aportul. Ni se prezinta aici o tanara casatorita de 10 ani cu un patron high-tech care afla ca a fost folosita si ea in cadrul unui nou produs. Sotul sau o spioneaza peste tot, tot timpul fara ca ea sa stie asta.

Un serial care imbina de minune scenele picante, cu umorul negru si care ne prezinta si incredibilul talent al actritei principale.

In serial, Chirstine are deci rolul lui Hazel. Este o tanara casatorita cu Byron Gogol, interpretat de catre Billy Magnussen, vazut in Mr. Robot, patronul firmei high-tech Gogol. De 10 ani, traieste in “Hub” un spatiu controlat, high-tech care imita realitatea. In programul vietii sale de zi cu zi- sex, sex and sun si un delfin.

Dar toata viata sa este data peste cap atunci cand descopera proiectul sotului sau. Vrand sa isi regaseasca independenta, fuge. Total inadaptata lumii reale, incearca sa ajunga la tatal sau, fiind insa urmarita de sotul sau, care nu supporta ideea ca a fost parasit.

Serialul este o comedie neagra care imbina de minune absurdul situatiilor si tensiunea, cu ambianta generala. Mai ales situatia in care Hazel trebuie sa completeze un chestionar cu privire la cat de satisfacuta a fost dupa relatiile sexuale cu sotul sau. Dar Christine este o actrita cu adevarat geniala deci putem trece peste asta destul de usor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *