George Clooney sosește pe Netflix pentru a salva umanitatea

Actorul american George Clooney se reintoarce in curand pe marile ecrane intr-un film de actualitate. Cu o barba groasa si lunga am putea sa il confundam cu usurinta cu Mos Craciun insa in acest film, The Midnight Sky, interpreteaza rolul unui astronom care face parte din ultimii supravietuitori de pe Pamant, dupa un cataclism straniu…

Pamantul asa cum il cunoastem nu mai exista…
Aceasta fraza a fost folosita in zeci de filme post-apocaliptice. Si ar putea servi foarte bine drept introducere pentru filmul The Midnight Sky (2020), incadrat in genul Drama, Sci-Fi, Fantezie. Filmul va fi difuzat pe Netflix incepand cu 23 decembrie. George Clooney, devenit celebru pentru rolul doctorului Doug Ross, personajul din serialul ER, reia legatura cu stiinta, interpretand de aceasta data rolul lui Augustine, un astronom care face parte din putinii supravietuitori ai unei Apocalipse care a facut Ravagii pe Pamant.

The Midnight Sky reprezinta adaptarea unui roman post-apocaliptic apartinand lui Lily Brooks Dalton, care se numeste Good Morning, Midninght si care a fost extrem de apreciat de critica atunci cand a fost lansat, in 2016. George Clooney este astronom intr-o baza militara situata in Arctica (in jurul Polului Nord) si refuza sa fie evacuat.

Ramane singur pana cand se intalneste cu o fetita care a reusit si ea sa supravietuiasca. Intr-o zi, reuseste sa reintre in contact cu echipa Ether, o nava care se intoarce pe Pamant dupa o misiune pe Jupiter si care nu stie absolut nimic despre cataclismul care a devastat Pamantul. Augustine are misiunea de a-i informa despre aceasta situatie si, pentru asta trebuie sa mearga in expeditie spre o alta baza dotata cu o antena mai buna.

Luam putin din Gravity, putin din Oblivion, adaugam o doza din The Day After Tomorrow si ne dam seama ce ne rezerva The Midnight Sky. George Clooney nu va fi singur, ii regasim si pe Felicity Jones si pe Kyle Chandler, comedianul din Friday Night Lights. Un veritabil blockbuster se pregateste de difuzare pe Netflix…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *