Enola Holmes, un film ideal pentru toate vârstele

Cine este Enola Holmes? Sora lui Sherlock Holmes, bineinteles. Interpretata de Millie Bobby Brown, alias Eleven in serialul Stranger Things, cea mai mica din familia Holmes este acum obiectul unei adaptari la cinema, de descoperit pe Netflix. Un film eveniment, si asta din mai multe motive…in primul si in primul rand are un rating destul de mare pe imdb, de 6,6. Dar nici distributia nu este mai prejos.

O distributie de patru stele
Enola Holmes face parte din numeroasele productii ce a avut de suferit din cauza pandemiei mondiale. Insa, decat sa amane data lansarii, Legendar Pictures si Warner Bros au luat decizia de a propune acest film pe Netflix, spre marea bucurie a abonatilor. Si, distributia este absolut irezistibila. Fanii vor fi incantati sa ii revada pe eroii din Stranger Things si The Witcher, adica pe Millie Bobby Brown in rolul lui Enola si pe Henry Cavill in rolul lui Sherlock Holmes. Fara sa uitam de Sam Claflin care intepreteaza aici rolul lui Mycroft sau de Helena Bonham Carter care o interpreteaza pe cruda Beatrice Lestrange in saga Harry Potter si aici pe mama adolescentei.

O eroina colorata
Chiar daca sora lui Sherlock Holmes nu este un personaj cunoscut marelui public, asta deoarece a fost introdus abia in anul 2006, Enola, la fel ca si fratele sau mai mare, este la fel de perspicace, observatoare si dotata cu o inteligenta iesita din comun. Afirmata, rebela chiar, adolecenta nu suporta sa i se spuna ce sa faca sau cum ar trebui sa se comporte. Alegerea actritei Millie Bobby Brown pentru a o interpreta pe Enola se dovedeste a fi stralucita.

O poveste cu detectivi
Anglia, anul 1884. In urma disparitiei misterioase a mamei sale, Enola se trezeste la doar 16 ani sub tutela fratilor sai mai mari, Sherlock si Mycroft. Acestia din urma o trimit in cele din urma la un internat de fete pentru a-si continua educatia si a deveni o veritabila lady. Aceasta decizie nu este deloc pe placul tinerei care va fugi la Londra pentru a conduce de una singura ancheta disparitiei mamei sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *