De ce The Crown (încă) este cel mai bun serial Netflix?

Inca din anul 2016 The Crown atrage din ce in ce mai multi abonati Netflix. Si un lucru e sigur. Serialul, care are la ora actuala 4 sezoane si al carui sezon cu numarul 5 va aparea in curand, filmarile la el incepand in iulie 2021, se poate lauda cu un parcurs fara greseli, perfect, fie ca vorbim despre casting, fie ca vorbim despre scenariu, fie ca vorbim despre costume, fie ca vorbim despre decoruri.

Din 15 noiembrie 2020, fanii The Crown au savurat pe nerasuflate sezonul cu numarul 4 de la The Crown. Un serial foarte pasionant care ne prezinta viata familiei regale, a reginei Elisabeth II prin intermediul evenimentelor istorice care au marcat trecutul sau si a dramelor sale personale.

Si daca productia aceasta este una din cele mai scumpe semnate Netlfix, cu siguranta ca este si cea mai buna.

Vei invata mai multe despre Regatul Unit. Regina Elisabeth a urcat pe tron de 69 de ani deja. Nu este deci de mirare ca datorita unei domnii de o asemenea amploare, aceasta a cunoscut majoritate crizelor care au pus in pericol regatul, dar si marile sale revolutii.

Imbinand de minune realitatea cu fictiunea, serialul ne spune mai multe despre viata suveranei, pune in lumina evenimentele care au dat peste cap viata Angliei, dar spune si adevarul din spatele vietii de la curte, care pare una de basm.

Una din marile forte ale serialului deci- spune cu realism povestea familiei regale. Serialul coboara deci misteriosii pereti care inconjoara palatul Buckingham pentru ca telespecatorii sa intre in intimitatea celor de la Windsor.

Vom regasi astfel o regina vulnerabila, incoronata la doar 25 de ani, care a trebuit sa isi ascunda fragilitatea in spatele unei carapace pentru a se impune in lumea politica, un print frustrat din cauza rolului sau in cadrul monarhiei, un print Charles care este sensibil si neinteles si o Lady Di care este o femeie prea tanara sau prea fragila pentru a supravietui acestei lumi austere.

Serialul are si un casting regal. Serialul a acceptat pariul de a spune o poveste intinsa pe mai multi ani., deci actorii sunt inlocuiti tot la doua sezoane. Savuram deci delicatetea lui Claire Foy, tonul glaciar al lui Olivia Colman… dar si pe Matt Smith, Tobias Menzies, Vanessa Kirby, Helena Bonham Carter, Josh O’Connor, Erin Doherty…care par facuti pentru viata de la Windsor. In sezonul cu numarul 4, Gillian Anderson este o Margaret Thatcher minunata, de exceptie.

Si un lucru e sigur- e un serial imposibil de detronat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *