De ce serialul YOU are așa de mulți fani?

Un « gagiu » frumos, dar psihopat si stalker, cel care o urmareste pe cea care crede ca si-a gasit iubirea vieti, crime, rasturnari de situatie si asa mai departe…

Serialul YOU, cu Penn Badgley din Gossip Girl si Elisabeth Lail din Once Upon a Time, care va avea in curand un sezon cu numarul 3 are o multime de fani in lumea intreaga si unii chiar au devenit dependenti de el.

Si da, are un succes imens, in ciuda faptului ca unele fapte prezentate sunt oribile.

Joseph Goldberg lucreaza la o librarie si este extrem de pasionat de cartile mai vechi. Intr-o zi, apare la locul sau de munca Guinevere Beck, o studenta la literatura si acesta este total fermecat de ea. Acesta decide sa faca orice pentru ea pentru a-i demonstra ca este barbatul vietii sale, lasa balta cursul vietii sale si incearca sa il controleze pe al acesteia.

Penn Badgley este principalul motiv pentru care ar trebui sa te lasi tentat sau sedus si tu de acest serial, asta daca nu ai facut-o inca. Este eternul Dan Humphrey din Gossip Girl, care are un rol cu totul diferit aici.

Joe Goldberg este un psihopat care spioneaza, care hartuieste, care fura identitatea celor din jur, minte, omoara sau manipuleaza. Deci apeleaza la orice, cele mai imorale si cele mai ilegale lucruri pentru pentru a o cuceri pe Guinevere. Beck il obsedeaza din prima secunda de cand o vede.

Iar Joe este un maestru in a gasi scuze sau justificari trase de par pentru cele mai oribile fapte ce le face.

Iar Beck nu este deloc eroina perfecta. Are si ea lotul sau de minciuni si de defecte. Este imperfecta, uneori agasanta, dar este victima nebuniei unui barbat care confunda iubirea cu obsesia si care crede ca i se permite orice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *