De ce ar trebui să alegi să mizezi pe uleiul din sâmburi de struguri?

Foarte bogat în vitamina E, un antioxidant esențial, uleiul din sâmburi de struguri are toate șansele să devină un aliat de preț atât pentru frumusețea ta cât și pentru sănătatea ta.

Ești în căutarea unui nou preparat care să te ajute să variezi plăcerile atât în bucătărie cât și în baie? S-ar putea ca uleiul din sâmburi de struguri este ceea ce cauți. Uleiul din sâmburi de struguri este uleiul de care ai nevoie, cea mai economică soluție și cea mai sănătoasă care face doar bine organismului tău. Este cel mai bun pentru piele și pentru păr și vine cu cea mai subtilă savoare pentru toate preparatele tale.

Mai ai încă nevoie de alte motive pentru a-l adopta? Iată încă patru.

Pentru Vitamina E. O lingură de ulei din sâmburi de struguri conține o cantitate dublă de vitamina E față de uleiul de măsline. Vitamina E este un antioxidant esențial care va contribui la echilibrarea nivelului de colesterol din sânge și care poate ameliora în același timp și sistemul cardiovascular. Acest tip de ulei are și virtuți protectoare contra toxinelor prezente în aerul poluat.

Pentru gătit. Atunci când vine vorba despre gătit, cel mai bine ar fi să încerci să folosești cât mai multe varietăți de uleiuri. Dacă vrei să prăjeși sau să sotezi ceva, uleiul de măsline nu se recomandă deoarece nu reacționează deloc bine la temperaturi înalte. Deci uleiul din sâmburi de struguri este cea mai bună alternativă și cea mai sănătoasă în același timp.

Pentru piele. Dacă suferi din cauza acneii, uleiul din sâmburi de struguri este un ulei miraculos. Are proprietăți anti-inflamatorii și poate regla excesul de sebum foarte ușor și poate menține pielea hidratată.

Pentru păr. Uleiul din sâmburi de struguri este foarte bogat în vitamina E deci e cel mai bun pentru păr.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?