A simple favor film bun din 2018

După cum spune și numele, filmul este despre o favoare, mai exact favoarea pe care Emily o cere lui Stephanie și anume sa ii ia fiul de la școală intr-o zi oarecare.

Povestea începe când cele doua se cunosc la școală unde învață copiii lor care se imprietenesc si apoi se întâlnesc pentru a se juca împreună.

Stephanie este o vloggerita și mama singura în timp ce Emily este mai mult o doamna eleganta cu o pasiune pentru lucruri fine și Martini. Cele doua femei se împrietenesc rapid și chiar devin cele mai bune prietene pana intr-o zi când intervine favorul.

Rugata de către prietena ei sa îl ia pe fiul ei de la școală, Stephanie isi îndeplinește sarcina insa mama acestuia întârzie sa mai apăra să-l ia acasă de la aceasta. După câteva zile în care femeia nu apare, poliția este anunțată și încep căutările.

Filmul Project free are si o parte putin horror probabil de aceea a fost un film plăcut publicului, sau cel putin din perspectiva mea a pus sare și piper în șirul întâmplărilor.

În casa lui Emily și a soțului ei se instalează Stephanie și începe o poveste de dragoste cu acesta. În tot acest timp Stephanie simte prezenta lui Emily si chiar are impresia ca aceasta nu este moarta.

Stephanie și soțul lui Emily pornesc împreună în căutarea acesteia și încep sa afle o mulțime de lucruri despre trecutul întunecat al acesteia, mai ales despre sora ei geamănă despre care nu știa nimeni.

Filmul e unul pe care l-aș recomanda în primul rând pentru ca se afla în prim plan și actriță Blake Lively care este o actriță de excepție și asta se remarca în aproape toate filmele încă de la seria Gossip Girl încoace.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *