3 feluri în care poți purta geaca de piele

Indemodabile, atemporale și indetronabile, unele piese vestimentare de la noi din dressing sunt cele care traversează deceniile fără ca noi să ne plictisim de ele. Iar geaca de piele este cea care revine în forță în fiecare an și care se poartă cu stil și convingere în 2017.

Un look grunge and rock. Dacă iubești la nebunie stilul rock and roll, atunci trebuie să mizezi neapărat pe acest look. Dar pentru a adopta acest look fără să cazi în capcana unor clișeuri, nimic mai simplu. Mizează pe o pereche de pantaloni slim sau în nuanțe de gri închis, pe un tricou alb simplu și pe o cămașă în carouri. Completează totul cu o geacă de piele cu ținte și cu o pereche de cizme cu șireturi. Mai poți adăuga și o pălărie și câteva bijuterii. Și de ce nu, o geantă cu franjuri.

Un look total casual. Care este regula de aur de care trebuie să ții cont pentru cel mai eficient look? Confortul. Pentru a accentua puțin latura rock a gecii de piele o poți purta alături de o pereche foarte elegantă de pantaloni cu pense mai lejeri și la o pereche de blugi mom. Poți completa ținuta în partea de sus cu ceea ce vrei- cu o bluză în dungi, cu un pulover sweat sau cu un tricou. Bineînțeles că în picioare trebuie să porți bascheți albi.

Un look foarte șic. Un lucru minunat în lumea modei- te poți juca fără probleme cu cele mai frumoase contraste și poți inversa codurile fără probleme. Geaca de piele rock arată de minune alături de o rochie neagră foarte șic. Botinele fără toc sau pantofii stilettos pot completa de minune ținuta. Adaugă poșetuța ta preferată la ținută și câteva bijuterii fine. Atunci când este mai frig, ciorapii fanteziști pot completa de minune ținuta.

Un comentariu la „3 feluri în care poți purta geaca de piele

Faci un comentariu sau dai un răspuns?